Monday, 2 August, 2021
Home >>> Glasine >>> Apple će izlagati na MWC 2017?!
Apple-invite-September-10-2013-crop

Apple će izlagati na MWC 2017?!

Mobile World Congress (MWC) održava se svake godine u Barceloni i ponosno nosi naziv najveće konferencije mobilnih uređaja na svijetu. U veljači iduće godine na MWC-u pojavit će se jedan izlagač kojeg ama baš nitko nije očekivao – Apple!

MWC je tradicionalno bio jaka odskočna daska koju su za prezentaciju flagship pametnih telefona koristili LG, Samsung, HTC, Microsoft i mnogi drugi ali Apple ovdje nikad nije prisustvovao. Točnije, Apple nije prisustvovao ni na jednoj izložbi ovog tipa još od Macworld sajma održanog u 2009. godini. Čelništvo je tada odlučilo da učinak koji dobijaju od Apple Store dućana i prezentacija svojih proizvoda u osobno određenim i organiziranim eventima više nego dovoljan. Zbog toga je prisustvo kompanije iz kalifornijskog Cupertinoa na MWC-u zanimljivo sa mnogih točki gledišta.

apple-at-mwc

Apple još nije službeno potvrdio svoje prisustvo na ovoj izložbi unos na MWC web stranici koji je razotkrio Apple kao izlagača više nije prisutan. Netko je izgleda reagovao prije vremena. U svakom slučaju mi smo prilično zaintrigirani kakvu će ulogu Apple preuzeti na ovoj izložbi i da li će nam predstaviti neki novi proizvod. Ne sumnjamo kako će o ovome biti još priče u narednim mjesecima.

Story credit: MacRumors