Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Glasine >>> Apple i LG rade na novoj iPhone kameri koja će dobiti mogućnosti 3D fotografiranja
iphone-7-plus-design

Apple i LG rade na novoj iPhone kameri koja će dobiti mogućnosti 3D fotografiranja

iPhone 7 modeli opremljeni su odličnim kamerama. Veći Plus model donosi još bolje opcije ljubiteljima mobilne fotografije zbog svog sustava dvostrukih leća a njegov nasljednik, prema zadnjima glasinama, mogao bi imati još potentniju kameru, što je, naravno, bilo i za očekivati.

Informacije daje novi članak objavljen u The Korea Economic Daily gdje se kaže kako Apple navodno surađuje sa kompanijom LG Innotek na sljedećoj generaciji modula kamere sa dvije leće koji će omogućiti da iPhone 2017 dobije mogućnosti 3D fotografisanja. Ukoliko niste znali, LG Innotek je jedini Apple dobavljač za sustav kamere sa dvostrukom lećom koji se ugrađuje u iPhone 7 Plus. Drugi detalji, na žalost, nisu izneseni tako da sva daljnja priča o razvoju i mogućnostima te tehnologije ostaje u području špekulacija.

Podsjećanja radi, još 2011. godine LG je na tržište izbacio Optimus 3D telefon a Apple je kupovinom kompanije LinX technology prošle godine i sam došao u posjed napredne tehnologije 3D kamera za koju se vjeruje da je “mozak” iPhone 7 Plus kamere. Bit će zanimljivo vidjeti u kojem će smjeru ta priča napredovati.