Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Glasine >>> Apple kupuje Beats Electronics za 3,2 milijarde dolara?!
Beats_by_Dre_iPhone_MJ_Rodriguez-Photography

Apple kupuje Beats Electronics za 3,2 milijarde dolara?!

Blogosfera je kasno sinoć pokupila priču kako Apple kupuje kompaniju Beats Electronics! Ukoliko ste posljednjih par godina živjeli na osamljenom ostrvu, riječ je o kompaniji koju su osnovali legendardni hip hop producent Dr. Dre i Jimmy Lovine a bavi se proizvodnjom skupcjene audio opreme nedavno su lansirali i svoj glazbeni streaming servis.

CNBC je našao izvore koji su im ispričali kako su u toku pregovori prema kojim će Apple kupiti Beats Electronics za pozamašnu svotu od 3,2 milijarde dolara! Zvanična objava očekuje se početkom narednog tjedna dok se stranke dogovore oko svih detalja.

S obzirom da Apple, za razliku od drugih kompanija, ne troši olako svoje basnoslovne rezerve kešovine mnogi se pitaju čemu ovakav potez.

beats

Nije tajna da Apple želi odvesti iTunes Radio na stepenicu više jer njihovo čedo evidentno kaska za konkurentima kao što je Spotify. S druge strane, Tim Cook i ekipa ovime će priskrbiti najprepoznatljiviji audio brand današnjice. Beats slušalice postale su sastavni dio uličnog života zapadnih gradova a u njihov kvalitet ne sumnja niko tko ih je imao na ušima (mada se može polemisati kako ima kvalitetnijih sluški u istom cjenovnom rangu).

I dok mnogi nagađaju kako je ovo još glasina, video koji je sinoć objavio Tyrese Gibson otklanja nedoumice. Vidno razvaljeni Dr. Dre i Tyrese sa ekipom se hvale kako je hip hop dobio prvog milijardera. Čini se kako je sve gotovo.

 

 

  • Mario

    Bzv… Beats su precjenjene slusalice, i ne vrijede 30% od cjene… Ali klinci se lože i tu je lova…

  • Tatko

    Ne da su precijenjene nego su bezobrazno skupe a prosječne, čepići za 99 € ? Ma daj, za te noce kupiš Sennheiserove sluške, vrhunske čepiće i ostane ti za burek.

  • Kloš

    šminka