Monday, 20 November, 2017
Home >>> Glasine >>> Apple neće predstaviti iWatch ove godine?
iWatch

Apple neće predstaviti iWatch ove godine?

Naš omiljeni analitičar, Ming-Chi Kuo, opet je u akciji i otkriva pikanterije! Čovjek koji iza sebe ima čitavu seriju točnih predviđanja za Apple uređaje ovog tjedna je objavio novo izvješće koje, ovaj put, ima veze sa još jednim vrelim predmetom glasina – Apple pametni sat koji je još davno dobio nadimak iWatch.

Kuo sumnja kako ćemo hardware i software ovog uređaja vidjeti prije druge polovine iduće godine. Svoju analizu brani činjenicom kako Appleovci imaju pune ruke posla oko iOSa 7 koji bi, konačno, trebao donijeti neke veće i dugo očekivane promjene, te da je većina resursa okrenuta na taj zadatak. On vjeruje kako će uređaj imati zaslon osjetljiv na dodir veličine 1,5 ili 2,0 inča te da će naslijediti touch tehnologiju i procesor iPoda nano.

Takođe, Kuo smatra kako će posebna pažnja biti obraćena na biometrijska mjerenja koja će ne samo poboljšati sigurnost uređaja nego bi mogla izazvati pravu malu revoluciju u vidu navale medicini orijentiranih aplikacija. Ovo je prva značajnija iWatch glasina koju smo čuli u nekoliko proteklih mjeseci a nastavit ćemo i dalje da ih pratimo budnim okom. Evo još nekih glasina koje su potekle od ovog analitičara:

Izvor: Apple Insider