Friday, 30 July, 2021
Home >>> Glasine >>> Apple se zajedno sa partnerima priprema za lansiranje novih uređaja
ipadmini1

Apple se zajedno sa partnerima priprema za lansiranje novih uređaja

Malo je onih solidnih glasina čije informacije nas mogu uputiti u pravom smijeru. Očekivano, ovih dana počinju pristizati i takve a za očekivati je da ih bude sve više kako se datum predstavljanja novog iPhonea, iPada mini i čega sve ne, bude približavao. Na stranici Tech Crunch saznali su da je jedan od najvećih američkih operatera, Verizon, svim svojim radnicima uveo zabranu korištenja godišnjih odmora u periodu od 21-30 rujna.

Nećemo reći da to može značiti samo jedno ali sa priličnom sigurnošću može se reći da je pomenuti 21. rujan dan kada će novi iPhone nastupiti na tržištu. Ovu glasinu čujemo skoro svake godine uoči predstavljanja novog iPhonea i obično se pokaže točnom. Apple nije još poslao nikakve pozivnice za keynote ali širom stručnog i nestručnog interneta vlada konsenzus da će novi iPhone premijerno biti prikazan 12. rujna. Tog dana Apple će, po tradiciji, početi bilježiti prednarudžbe za taj uređaj da bi za manje od dva tjedna nakon toga on bio dostupan kupcima kako u Appleovim dućanima tako i dućanima raznih operatera.

Ali tu nije kraj svježim glasinama. Iako je naširoko poznato da Apple svaki vid svog poslovanja zavija u veo tajne, nemoguće je očekivati da djelići tih informacija nikada ne nađu put do šire javnosti. Premium preprodavači Apple uređaja dobili su instrukcije iz samog Apple da svoje izložbene prostore predviđene za iPad prošire prije 12. rujna. Ovakvim potezom ekipa iz Cupertinoa gotovo da je neslužbeno potvrdila da je to dan predstavljanja iPhonea i iPada mini. Priču su otkrili na blogu MacRumors a navodi se kako su slične instrukcije dobili ne samo dućani u SADu nego i širom Evrope.

Ovakve informacije su rijetke i gotovo da vrijede zlata (nekome sigurno i vrijede) i one su prvi ozbiljan signal da se klupko oko novih Apple uređaja počelo raspetljavati. Nemojte pomisliti kako u narednim tjednima nećemo čuti još gomilu besmislica ali čekanje je skoro gotovo. Vrijeme je da vidimo prvi iPhone u eri nakon Jobsa.

  • :)

    like <3