Thursday, 29 October, 2020
Home >>> Glasine >>> Apple sprema nove bežične slušalice za iPhone 7
hint

Apple sprema nove bežične slušalice za iPhone 7

Možda ste upratili glasine koje kruže u zadnje vrijeme i prema kojima iPhone 7 neće imati standardni 3,5 priključak za slušalice. Na putu trasiranom tim glasinama danas nam dolazi još jedna u sličnom smijeru.

Navodno Apple priprema potpuno nove i potpuno bežične slušalice namijenjene novom iPhoneu. Do ove informacije je preko svojih inače pouzdanih izvora došao Mark Gurman sa 9to5Mac bloga. Čini se kako će Apple iskoristiti znanje dobijeno prošle godine akvizicijom Dr. Dreove kompanije Beats. Prema istim izvorima slušalice bi trebale podsjećati na Moto Hint ili Bragi Dash uređaje predstavljene nedavno. Nove male slušalice trebale bi, naravno, imati mikrofon radi hands free poziva te komunikacije sa Siri a navdono će se isporučivati sa kutijicom koja će ih bežično puniti.

Ovakva tehnologija sigurno nije jeftina pa slične Bragi sluške predstavljene na CES 2016 koštaju 300$. Zbog toga sumnjamo da će se se slične Apple slušalice pakovati skupa sa iPhone 7 uređajima kao nadomjestak za Earpods.