Friday, 22 October, 2021
Home >>> Glasine >>> Apple sprema novi iPhone sa 4″ zaslonom?!
iphone-lineup

Apple sprema novi iPhone sa 4″ zaslonom?!

Dva mjeseca nakon dolaska iPhone 6 modela ozbiljne glasine počinju ponovo kružiti o uređajima koje ćemo vidjeti tek iduće godine. Nova sezona nije mogla započeti bolje jer informacije koje cirkuliraju Azijom su intrigantne u najmanju ruku – Apple sprema novi iPhone model sa zaslonom od 4″!

Po aktuelnom trendu koji vlada tržištem pametnih telefona, svaka ozbiljna prinova mora imati zaslon na granici 5″. Tom trendu se ove godine priklonio i Apple te iPhone 6 dolazi u dva okusa: 4,7″ i 5,5″. I dok se veći broj novih korisnika brzo navikao na veće zaslone (a i obaranje svih ranijih prodajnih rekorda nije malen indikator) postoji ne beznačajan broj Apple puritanaca koji i dalje inzistiraju kako je 4″ idealna veličina za smartphone koji se treba koristiti jednom rukom.

Prema ovim glasinama novi 4″ iPhone bi trebao na tržište doći početkom druge polovine 2015. godine. Ne zaboravimo da tvrtka iz Cupertinoa u svojoj ponudi i dalje ima iPhone 5s i 5c modele, oba sa 4″ zaslonom, te da se pretpostavljalo kako će 5s u ponudi ostati još neko vrijeme. Glasine kao glasine, uvijek ih treba gledati sa zadrškom ali činjenica stoji da je Apple u zadnjim godinama postao ne toliko predvidiv sa novim telefonima, čemu svjedoče plastični iPhone 5c te simultano predstavljanje iPhone 6 i 6 plus modela. Ostaje nam samo da pratimo razvoj situacije.

 

Story credit: G for Games

  • Pingback: Apple sprema novi iPhone sa 4″ zaslonom?! | www.OMILJENA.net()

  • Toni

    Napokon ,HTC i Samsung izbacuju “mini”-je ….a Apple nije izbacio iphone 6 ,sa 4inča ekran….ali valjda ce nagodinu taj 6s biti u toj veličini ,a do tad ostajem na 5s

  • Sime

    Kupio Bračanin iphone6 stavija ga u zadnji dzep, oklizne se , padne i čulo se samo KVRC!
    Ti vrakca, nadan se da je kralježnica!