Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Apple sprema novi iPod touch?
12635-6721-Screen-Shot-2015-04-22-at-42413-PM-l

Apple sprema novi iPod touch?

Od kreatora novog doba za Apple do proizvoda koji se radi iz hobija, to je sudbina koju je doživjela iPod linija proizvoda u zadnjih par godina. Zlosretni iPod touch koji je nekada predstavljao prvu stepenicu u svijet iOS uređaja zadnji put je obnovljen prije tri godine i od tad životari na marginama. Ako je suditi prema novim glasinama, ove godine bi mogao dobiti nasljednika.

Izvori koji su progovorili za AppleInsider tvrde kako Apple sprema potpuno novi iPod touch, a jedan od osnovnih razloga za to je predstavljanje radikalno unaprijeđenog Beats servisa za streaming glazbe, što će se desiti kasnije ove godine. Podsjetimo se da su prošle godine Dr. Dre i Jimmy Iovine prodali tvrku Beats Appleu za svemirsku sumu. Prema istim navodima uređaj će zadržati 4″ zaslon ali će ostali aspekti biti poboljšani. Ako bi morali pogađati tipali bi na iPhone 5s, ali bez telefonskog hardveraja.

Novi iPod uz novi muzički servis imao bi smisla za kompaniju Apple koja već neko vrijeme ne otkriva broj prodanih iPod primjeraka. Izmijenjeni servis za stream glazbe trebao bi biti predstavljen tokom ljeta, a da li ćemo uz njega vidjeti i novi iPod, za sad ostaje u području nagađanja.