Friday, 20 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Apple testira iPhone mini sa kućištem u boji
iphonemini1

Apple testira iPhone mini sa kućištem u boji

Vrijeme prolazi a glasina o pristupačnijem iPhone modelu je sve više i više. Čak i kad bi smo htjeli prenijeti ih sve, vremenski ne bi mogli. Tako prenosimo one koje dolaze iz izvora koje dobro poznajemo od ranije (po dobrom, lošem, i svemu između). Japanski blog Macotokara jučer je saznao kako Apple uskoro kreće sa testiranjem iPhonea mini i to u proizvodnim fabrikama Appleovih poslovnih partnera.

O ovom uređaju već odavno svi misle da znaju sve te se, na veliko, očekuje da će iPhone mini sprijeda nalikovati na iPhone 5 a straga na iPod touch 5G te da će imati plastično kućište koje će se isporučivati u raznim bojama. Prema više izvora koji su progovorili za ovaj blog, uskoro će biti proizvedeno nekih 1000 prototipa ovog uređaja koji će biti podvrgnuti testiranju uoči masovne produkcije koja je planirana između srpnja ili rujna. Na očigled tih “činjenica” ovaj uređaj trebao bi biti predstavljen na jesen zajedno sa iPhoneom 5S.

Izvori spominju kako bi iPhone mini trebao biti dostupan u slijedećim bojama: plavoj, zlatnoj, sivoj, zelenoj, žutoj, narandžastoj i pink. Crna boja bi trebala ostat ekskluzivna za skuplji model. Spomenuta je čak i jedna pikanterija vezana za iPhone 5S – uređaj bi trebao imati dvije LED bljeskalice. Evo još iPhone mini glasina:

  • Tihomir Srsa

    @ omizio hoćete li možda napravit recenziju aplikacije ” iLEX RAT ” ??

    • Hocemo ali Nismo ga jos stigli testirati.