Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Apple TV 4 će biti predstavljen 9. rujna a dobija i App Store, igre?
apple-tv-4-apple-tv-touch-martin-hajek-16

Apple TV 4 će biti predstavljen 9. rujna a dobija i App Store, igre?

Kao što smo već najavili, Apple će 9. rujna održati event na kojem će biti predstavljena nova generacija iPhone uređaja ali, ako je vjerovati prilično učestalim glasinama, i potpuno novi Apple TV box.

Već mjesecima glasine se vrte oko novog malog boxa a prema najnovijim informacijama još jednom čujemo priču kako će Apple TV 4. generacije konačno dobiti svoj App Store i duboku integraciju sa Siri. Ako je vjerovati izvorima koji su progovorili za 9to5Mac novi Apple TV je na dobrom putu da postane (između ostalog) i konzola pošto pored App Storea ovaj uređaj dobija novi daljinski koji je pun različitih senzora pokreta ali i podršku za bluetooth kontrolere. S obzirom na način na koji su visoko kvalitetne igre pomogle pametnim telefonima da “ubiju” ručne konzole kao što su PS Vita ili Nintendo DS (ili bar drže na aparatima), možemo zamisliti kako Apple želi i svoje aktivnosti proširiti i na TV zaslone.

Apple-TV-Air-Remote-Martin-Hajek-000

Moram priznati da mi se dopada ideja Apple TV uređaja kao konzole na kojoj će se moći igrati neki od najboljih naslova koji su već dostupni za iOS, a ne sumnjamo kako bi nakon početnog perioda stigle i još kvalitetnije igre za Apple TV. Što vi mislite o ovome, da li bi ste nabavili Apple TV4 koji ima App Store i podršku za igre?

 

Image credits: Martin Hajek Apple TV concept

  • netko nekic

    definitivno bi nabavio nakon što mu malo padne cijena