Saturday, 11 July, 2020
Home >>> Glasine >>> Apple u ožujku predstavlja nove iPad Pro modele i crveni iPhone 7?
ipad-pro

Apple u ožujku predstavlja nove iPad Pro modele i crveni iPhone 7?

Već neko vrijeme slušamo glasine o tome kako Apple sprema manji event za naredni mjesec na kojem će biti predstavljeni unaprijeđeni iPad Pro modeli i još nekoliko manjih novotarija.

Priču je pokrenuo prilično pouzdani blog Mac Otakara a njihovi izvori su smatrali da će Apple tu predstaviti čak četiri iPad Pro modela sa veličinama zaslona od 7,9″, 9,7″, 10,5″ i 12,9″. To bi nagovijestilo da bi novi 7,9″ iPad Pro zamjenio iPad mini 4 na početku Appleove tablet ponude. Pored toga, očekuje se predstavljanje 128GB inačice iPhone SE modela kao i iPhone 7 te iPhone 7 Plus u crvenoj boji.

Iako se očekivalo da će novi iPad modeli stići ranije na tržište, DigiTimes sugerira da ih u dućanima nećemo vidjeti prije svibnja ili čak lipnja. Razlog su, navodno, problemi u proizvodnji dovoljnog broja komponenti kao što su zasloni. Mnogo detalja nije poznato u ovom momentu ali neki analitičari očekuju da bi 10,5″ iPad Pro mogao dobiti OLED zaslon sa integriranim Touch ID senzorom, dakle, moguće zbogom fizičkom Home gumbu.

U svakom slučaju nastavljamo pratiti razvoj priče. Tko je raspoložen za crveni iPhone 7?