Friday, 22 October, 2021
Home >>> Glasine >>> Da li je ovo Lightning inačica Apple Earpods slušalica?
EArPods-Lightning-NowhereElse-005-593x443

Da li je ovo Lightning inačica Apple Earpods slušalica?

Da nadolazeći iPhone 7 neće imati 3,5mm priključak za slušalice postalo je gotovo pa sigurno. Oni koji nisu u posjedu Bluetooth sluški morat će se koristiti adapterima kako bi priljučili sadašnje modele putem Apple Lightning porta a jedno od pitanja koje se postavlja je kakve će se sluške isporučivati sa novim Apple pametnim telefonom?

Nedavno smo imali prilike vidjeti sluške sa Lightning priključkom koje su vodilo porijeklo iz Kine a njihov izgled nas je naveo da posumnjamo da iza njih zaista stoji Apple. Sada je NowhereElse.fr došao do drugog seta fotki sa Kineske društvene mreže Weibo a ovaj put se mogu jasno vidjeti potpuno sklopljene slušalice. Uredništvo bloga sugerira kako nakon pregleda fotki koje pokazuju slušalice iz raznih uglova one zaista mogu biti Appleovo djelo ali je moguće i da su neoriginalni proizvod proizveden od strane druge kompanije.

EArPods-Lightning-NowhereElse-006-593x261

Ne sumnjamo kako ćemo u narednim tjednima vidjeti još ovakvih slika a da li će iPhone 7 pakiranje uistinu sadržavati Lightning sluške ostaje da vidimo ove jeseni.