Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Glasine >>> Da li ova futrola otkriva oblika iPhonea mini?
iphoneminicase

Da li ova futrola otkriva oblika iPhonea mini?

Prošle godine čuli smo ridikuloznu količinu glasina koje su najavljivale iPad mini. U jesen se ispostavilo da je određeni broj njih bio istinit te da dim uvijek povezujemo sa vatrom. iPad mini glasine ove godine su zamjenile one koje zagovaraju iPhone mini i ne možemo da se ne zapitamo koliko su dobre šanse da konačno vidimo povoljniji iPhone model.

Japanska tvrtka MGM corporation spremna je čak na tu kocku staviti svoje vrijeme i novce te su nedavno na svom blogu predstavili futrolu koja će, navodno, odgovarati iPhoneu mini. Glasine koje smo do sada čuli govorile su kako će ovaj model imati stražnje kućište izrađeno od polikarbonata, te da će oblikom podsjećati na iPod touch 5G. Na to je računalo i čelništvo ovog proizvođača dodatne opreme za mobilne uređaje pa i prikazana futrola, manje – više, odgovara tom opisu.

Osim ako niste priznati i veliki proizvođač dodatne opreme za iUređaje, Apple vam neće povjeriti tajnu dizajna dolazećih modela. Da bi držali korak sa konkurencijom manji proizvođači dosta često pokrenu predproizvodnju futrola za modele koji još nisu na tržištu, držeći fige da će “pogoditi” dizajn i da će im se ta računica u konačnici isplatiti. U suprotnom gube na tisuće dolara uloženih u proizvodnju.

Ove jeseni ćemo znati koliko su dobri bili izvori koji su MGMu došapnuli detalje. Ovo su druge iPhone mini glasine:

 

Izvor: Macotakara