Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Glasine >>> Da li su ovo prve slike iPhonea mini?
iphoneminiback

Da li su ovo prve slike iPhonea mini?

Nakon iPada mini, ulogu bijelog jednoroga među navodnim Apple proizvodima preuzeo je iPhone mini. O ovom uređaju špekulira se dugo iz razloga što ne treba biti naročit poznavatelj prilika na tržištu kako bi se zaključilo da bi jeftiniji, zaseban iPhone model bio logičan nastavak priče o Apple pametnim telefonima. Ipak, glasine nisu nikad bile toliko učestale kao ove sezone a na Kineskoj stranici Apple.pro sada su se objavljene prve slike nečega za što autori tvrde da je stražnje, plastično kućiše iPhonea mini!

iphoneminiback1

Fotografije ne previše zavidnog kvaliteta po prvi put “izronile” su na servisu Weibo (inače popularna drušvena mreža u Kini). Bilo kakvo naklapanje o njihovoj autentičnosti bilo bi u području špekulacija a na prvu je primjetno kako ominozni Apple logo sumnjivo nedostaje na poleđini. Druga činjenica koja smeta kredibilitetu ove glasine je nedostatak fotografija prednje strane ovog uređaja. Sve to navodi na pomisao kako je ovdje riječ o još jednoj iPhone kopiji koja će se po više nego povoljnoj cijeni nuditi onima koji smatraju da je bolje imati nešto što iz daleka nalikuje na iPhone nego punokrvni Android smartphone iz režije tvrkti kao što su Samsung, LG, Huawei i drugih.

iphoneminiback2

Iako ovdje ne mora biti riječ o “pravoj stvari” mnogi su uvjereni kako je ovo zaista godina u kojoj ćemo vidjeti drugi iPhone model. Podsjetimo se i na činjenicu da je iPhone posljednja linija Apple proizvoda koja ima samo jednog člana obitelji (prošlogodišnji modeli koji ostaju u ponudi se ovdje ne računaju). Na žalost, ništa službeno nećemo znati prije jeseni. Osobno, ja sam pobornik ideje o jeftinijem iPhoneu, a vi? Evo još nekih iPhone mini glasina:

 

  • BeLa Vg

    Da li je ovo slikano s 3310?