Thursday, 23 November, 2017
Home >>> Glasine >>> Ekskluzivno: Apple – Dosta jeftiniji model iPhonea će biti dostupan
approve-main

Ekskluzivno: Apple – Dosta jeftiniji model iPhonea će biti dostupan

Gizmodo Brasil je upravo objavio slike i prvi dokaz da Apple doista planira da izbaci i jeftiniji model iPhone-a 4 uporedo sa iPhoneom 4S ili 5 koji bi se prodavao na tržištima niže ekonomske moći ili kao prepaid opcija. Apple se nada da bi sa ovim modelom prikupio više korisnika koji do sada sebi nisu mogli da priušte Appleov skupocjeni mobitel, te da bi time dostigao Android uređaje koji se zbog niže cijene velikog broja modela prodaju odlično širom svijeta.

Na slikama vidimo već poznati iPhone 4 model, međutim, zadnja slika pokazuje obrazac za kontrolu kvalitete uređaja koji pokazuje model N90A.

Model N90A je jeftiniji model iPhonea 4, o kojem smo do sada samo čuli glasine i još nije bilo nikakvih pravih dokaza da on i postoji.

Po prvi put vidimo sliku tog uređaja.

Nažalost, obrazac također pokazuje da model na slici nije prošao kontrolu, radi zamagljene foto leće.

“Reprovado” = Diskvalificiran.

No što mislite? Kako bi bilo kada bi mogli kupiti nov novcat iPhone za 50-100 dolara? Što bi se moralo/moglo izbaciti iz tog uređaja da bude bolji od iPhone 3GS a lošiji od iPhonea 4?

Source: [Gizmodo Brasil]

  • Ivan R.
  • djecal

    Ja imam Androida, ali bi htio i iPhone. Možda i kupim sljedeći put taj jeftiniji ako ne bude previše osakaćen. Šta se mene tiće može imati manje memorije ali podržavanje sd kartice ili da mu malo smanje rezoluciju ekrana (ne previše). A možda ovaj Tim Cook počne voditi drugačiju politiku, pa sve Apple pojeftini malo. Da bar! ;)

    • Ante

      Sto se tice memorijske kartice, to mos zaboravit jer nema sanse da apple to napravi