Tuesday, 22 September, 2020
Home >>> Glasine >>> Force Touch tehnologija za iPhone 6s se počela masovno proizvoditi
11966-5441-force-touch-example-l

Force Touch tehnologija za iPhone 6s se počela masovno proizvoditi

Još od kako se pojavio Apple Watch počele su kružiti glasine kako će iPhone 6s dobiti Force Touch tehnologiju zaslona čiji je pionir bio upravo pametni sat. Prema novim informacijama koje prenosti Tajvanski DigiTimes, Appleovi proizvodni partneri počeli su sa masovnom proizvodnjom Force Touch modula za nadolazeći iPhone.

Prema tim navodima, moduli su već počeli stizati u proizvodne pogone a nakon lipnja u kojem je proizvodnja bila ograničena, brojke proizvedenih Force Touch modula su srpnju dramatično skočile. TPK, tvrka koja proizvodi ove module (naravno) nije navela da se isti isporučuju Appleu a s obzirom da je tvrtka iz Cupertinoa jedini proizvođač koji koristi ovu tehnologiju potvrda nije ni potrebna. Isti izvor je za DigiTimes izjavio kako Apple planira prodati 36-40 milijuna novih iPhone uređaja u trećem poslovnom kvartalu, te 50 milijuna u četvrtom.

Očekuje se kako će iPhone 6s i 6s Plus imati zaslone istih veličina kao i aktuelni modeli, ali će se isporučivati sa novim čipom, više RAM memorije, 12MP kamerom i naravno Force Touch tehnologijom.