Sunday, 15 September, 2019
Home >>> Glasine >>> Gene Munster opet zagovara iPhone 6 sa većim zaslonom
iPhone-5.7-T3

Gene Munster opet zagovara iPhone 6 sa većim zaslonom

Gene Munster, često nebulozama okrunjeni analitičar zasposlen u tvrtci Piper Jaffray skuckao je novi izvješaj u kojem, između ostalog, zagovara “izmišljanje tople vode” u vidu reafirmacije stare glasine o iPhoneu sa većim zaslonom.

Munster ovaj put vjeruje kako će iPhone 6 biti predstavljen narednog ljeta, umjesto u rujnu na što su nas Appleovci navikli u posljednje vrijeme. S ovim modelom iPhone bi konačno dobio još veći zaslon koji mnogi priželjkuju a kojeg se određeni broj starih iPhone štovatelja grozi. Smatra kako će ovaj uređaj doživjeti veliki uspjeh na tržištu a uvjeren je kako ćemo naredne godine vidjeti i već mitski iWatch.

Iako je najveća glupost koju je dobri Gene “izvalio” ovaj put ljetno lansiranje novog uređaja (jer smo o većem zaslonu i iSatu čuli već tisuću puta), to ne znači da se on prizvao zdravom razumu. Dvije godine nam je Munster trubio o Apple TV uređaju te u par navrata čak “zakazao” njegovo lansiranje. Koliko njegove izjave i predviđanja piju vode, procijenite sami.

Story credits: Business Insider

  • Nino

    Samo da nebude velicine kao Galaxy S3 jer je prevelik