Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Glasine >>> Gledamo li u slike iPhonea mini?
iphonemini

Gledamo li u slike iPhonea mini?

Pristupačniji iPhone najvrelija je glasina ove sezone. Mnogi tvrde da o ovom uređaju već znaju sve i svašta ali sigurne su jedino dobre šanse da se taj uređaj pojavi na pozornici u jesen ove godine. Ipak, Francuski blog Nowhereelse sada je iskopao navodne slike stražnjeg kućišta ovog uređaja.

iPhone-Couleurs-Plastique-01

Slike otkrivaju stražnje plastično kućište u raznim bojama koje jako podsjeća na oblik na koji nas je već navikao iPod touch 5G. Dakle, na tom polju nema ničeg novog. Sumnjivim se čine na prvi pogled iz nekoliko razloga. Kao i obično, ovako rana “curenja” dijelova djeluju previše dobra da bi bila istinita te zbog toga odmah pretpostavljamo da i nisu. S druge strane, ispod iPhone oznake ne vide se nikakve druge oznake i deklaracije koje obično imaju svoje mjesto na poleđini Apple pametnih telefona ali i tableta. Da li je ovdje riječ o prototipima pa natpisi nedostaju? Opet malo vjerojatno.

CM-iPhone-Plastique

Treći razlog koji ne treba zanemariti je čudan izbor boja. Ovakve candy nijanse boja, kako ih se uobičajeno naziva preko Velike bare, ne djeluju kao prvi izbor tvrtke iz Cupertinoa. Doimaju se previše neozbiljnim te ne sumnjam kako bi kompletan uređaj djelovao kao igračka. Što vi mislite? Druge iPhone mini glasine možete pročitati ovdje:

 

 • Miđo

  Ligično razmišljanje autora članka, da su crni, bijeli i sivi – izgledalo bi realističnije.

  Ali nadam se da će biti slični ovome, a još više se nadam da će biti prilično pristupačan, dok se najviše nadam da izađe na jesen i da uopšte izađe. :)

  • maja

   Ma naravno da ce biti pristupacnij to je ipak plastika….

 • Maki

  E ne znam? iPhone mi nekako bezvoljno koraca zadnjih god-dvije dana, zivi na staroj slavi bas kao Nokia nakon N95 8GB, i nakon nje NA GLAVU ?

 • maja

  mislim da ce sa konfiguraciom biti par godina unazad….