Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Glasine >>> Google Maps aplikacija u ranoj fazi testiranja
maps

Google Maps aplikacija u ranoj fazi testiranja

Appleova zamjena Googleovih mapa sa svojim vlastitim prilično je uzburkala duhove. Pomogla nije ni činjenica da su Apple mape prilično lošije od prethodnika te su mnogi zazivali na javni linč a drugi se hvatali za glavu jer Google Maps aplikacija još nije u App Storeu. Barem imamo novu YouTube aplikaciju.

Da googleovci zaista rade na Google Maps aplikaciji za iOS dokazuju i “ošišani” screenshotovi koje je pokazao developer Ben Guild. Ovaj developer je uspio dograbiti jedan primjerak aplikacije koja se nalazi još u alfa fazi testiranja za svoje lične testove. Screenshotovi nisu cjeloviti kako bi se sakrili pojedini detalji koji nisu još predviđeni za oči i uši šire javnosti a dijelovi slika objavljeni su na njegovoj službenoj stranici. Najuočljiviji detalji su maleni kompas, polje predviđeno za pretragu te vrijeme koje je preostalo do odredišta. 

Ne možemo predvidjeti kad će ova aplikacija stići na App Store, pogotovo zbog razloga što nismo sigurni koliko će Apple vremena uzeti za pregled prije nego što je odobri. Nemojmo zaboraviti kako na odobrenje još čeka potpuno nova Google Search aplikacija koja će donijeti Google Now funkcionalnost na iOS (konkurencija za Siri).

Izvor: macrumors