Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Hrvatski iPhone 5 Koncept
iphone-5-main

Hrvatski iPhone 5 Koncept

Napokon iPhone 5 koncept vrijedan spomena! Svake godine prije izlaska novog iPhonea tisuće grafičkih dizajnera širom svijeta pokušavaju napraviti razne koncepte na osnovu glasina kako bi privukli što više posjeta svojim blogovima. Većinom su to odlični koncepti, međutim, nije tako i ove godine.

Ove godine se priča o iPhoneu sa; 3,9 Incha omjera 16:9, što po mom mišljenju čini iPhone užasno ružnim.  Osim ako Johnatan Ive nije oslijepio preko noći, mislim da Apple neće izbaciti uređaj koji izgleda kao dosadašnji koncepti. Iz tog razloga sam prestao pisati postove raznoraznih koncepata o  iPhoneima, sve do danas.

Prema izvješću Borisa sa gadgetarije domaći team dizajnera pod imenom @appleconspiracy, je napravio ovaj odličan koncept, koji se vrti oko veoma tankog 7.5 mm iPhonea, napravljenim od liquid metala, in-cell touch zaslonom, virtualnom home tipkom, te dužim zaslonom, koji bi se koristio samo kada je to potrebno odnosno za gledanje filmova ili igranje igara.

Iako vjerujem da Apple neće izbaciti iPhone sa virtualnim home gumbom, još uvijek mislim da je ovaj koncept odlična ideja.

Pogledajte sami i recite nam što vi mislite?

Zaslon duži za 176 pixela gdje bi se extra inch koristio za virtualni home gumb, te bi home screen i aplikacije izgledale iste kao i do sada.

Obla poleđina napravljena od liquid metala.

16:9 duži format za gledanje filmova i igranje igara.

 

Izvor: [Gadgetarija.net via @appleconspiracy]

  • 4S

    Predobro izgleda :)

  • Anonimus

    Svidja mi se, osim nekih sitnih stvari tj. utor za SIM karticu da ostane sa boka gdje se i sad nalazi ukoliko vec ne bude integrisana SIM kartica na novom iPhonu. I tipke + – bolje su okrugle.