Tuesday, 19 October, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Instagram aplikacija bi uskoro mogla dobiti novi izgled
instagram

Instagram aplikacija bi uskoro mogla dobiti novi izgled

Nakon dosta vremena Instagram sprema novi dizajn za svoje aplikacije unutar iOS i Android ekosustava. Sučeljo priznato i poznato milijunima korisnika bi, kada ova nadogradnja bude dostupna, moglo napraviti korak unaprijed i približiti se novim trendovima koje su zadale i ispratile brojne druge aplikacije.

Instagram novi dizajn aplikacije testira sa malim brojem svojih korisnika i prvi screenshotovi brzo su se proširili internetom tako da će oni odgovorni moći budno pratiti komentare šire javnosti. Na prvu se čini kako sučelje sada izgleda jednostavnije i dosta svjetlije. Udio plave i sive boje dosta je umanjen pa i navigacijska linija na dnu donosi samo nove ikone za pojedine odjeljke ucrtane u sivoj boji. Na ovaj način će sadržaj bolje iskakati na zaslonu i neće biti previše toga da korisniku odvlači pažnju.

Instagram-redesign-iPhone-screenshot-MacRumors-001

Pokaže li se ovaj redizajn kao dobro prihvaćen, nove inačice Instagram aplikacije uskoro će biti dostupne na App Store i Google Play dućanima. Što vi mislite, kako vam se dopada novo sučelje?