Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPad 5 dijelovi ponovo pred objektivom?
IP5-DIGITIZER-BK-2feat

iPad 5 dijelovi ponovo pred objektivom?

Još od kako se prošle jeseni ispostavilo da će iPad mini biti još jedan uspjeh za Apple svi su pretpostavljali kako će naredni “veliki” i punokrvni iPad posuditi dizajnerske smjernice od sitnijeg brata. Još početkom godine čitali smo kako razni izvori govore da će iPad pete generacije biti nevjerojatno tanak i da će imati uže rubove sa lijeve i desne strane zaslona.

Navodni dijelovi tog novog iPada pojavljuju se na slikama već mjesecima. Vidjeli smo stražnja kućišta, razne gumbove, futrole i slično a sada je procurila i slika prednjeg okvira sa digitizerom.

IP5-DIGITIZER-BK-8

Slike su objavljene na Australskoj stranici Macfixit kao najava skore dostupnosti ovog zamjenskog dijela za iPad 5. Površina zaslona jednaka je površini dosadašnjeg iPad Retina zaslona a rubovi su, očigledno uži nego kod aktuelnog modela. Još jedna zanimljivost je i postojanje dva umjesto jednog konektora za spajanje s pločom.

Očekuje se da će iPad 5 biti predstavljen u kasnu jesen ove godine uz moguće blago osvježenje iPada mini za kojeg se nagađa da ove godine još neće dobiti Retina zaslon. Druge iPad glasine pročitajte u nastavku: