Thursday, 24 September, 2020
Home >>> Glasine >>> iPad Air 3 i iPhone 5se će koristiti A9x i A9 čipove
iPad-Air-2-Lock-screen-Silver-Gold-Space-Gray-001

iPad Air 3 i iPhone 5se će koristiti A9x i A9 čipove

Svježe sa početkom vikenda jučer je stigla tura novih glasina koje se bave starim temama oko iPhone 5se i iPad Air 3 uređaja koje očekujemo idućeg mjeseca. Bloomberg Bussinessweek je prošlog tjedna objavio svoj intervju sa Johny Srouji-jem, Appleovim čovjekom zaslužnim za Apple A4 i sve kasnije Apple dizajnirane iPhone i iPad čipove.

Unutar tog članka budno oko je moglo naći referencu kako se Apple sprema u ožujku predstaviti novu generaciju iPada air i iPhone sa manjim zaslonom, koji će koristiti A9x i A9 čipove, prema onome što je rekla osoba upoznata sa planovima ali koja ne može o tome komentirati javno. Čini se kako će novi iUređaji dobiti najsvježije komade silikona koje Apple može ponuditi, što nije toliki šok kada je u pitanju iPad Air 3.

Što se tiče iPhonea 5se mnogi i dalje misle kako je riječ o trapavom imenu. Za sad se i dalje vjeruje da će uređaj dosta nalikovati iPhoneu 5s te da će uz pomenuti A9 procesor imati i NFC za Apple Pay i kameru posuđenu iz iPhonea 6. Koliko je toga istinito vidjet ćemo polovinom narednog mjeseca.