Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPad Pro na tržištu sredinom studenog?
iPad-Pro-family

iPad Pro na tržištu sredinom studenog?

Kako se zahuktavaju glasine oko nove generacije iPhone uređaja tako je sve manje onih koje otkrivaju detalje o drugim Apple uređajima. Ipak, Digitimes je objavio novi post koji se tiče iPad Pro tableta o kojem već dugo nismo čuli ničeg novog.

Prema njihovim izvorima početak proizvodnje iPad Pro trebao bi krenuti krajem rujna, s tim da bi uređaj na tržište trebao doći sredinom studenog, taman pred praznike. Digitimes takođe tvrdi kako je Apple naručio prilično malu količinu ovog uređaja da se proizvede u prvoj turi, što i nije čudo s obzirom da bi iPad Pro nastupio u novoj kategoriji pa tek treba ispipati puls javnosti. Novi 12,9″ iPad trebao bi imati zaslon rezolucije od 2732×2048 i trebao bi ozbiljnije zainteresirati korisnike koji žele na tabletu pristupiti nekom ozbiljnijem radu.

Sve ovo treba, naravno, uzeti sa dozom skepse dok Apple ne predstavi ovaj uređaj, što će se teško desiti prije jesenjeg keynote-a rezerviranog za iPad uređaje.

  • Tatko

    Ne ispipava se puls javnosti nego je potražnja za tabletima drastično pala,korisnici se vraćaju ultrabookovima koji su sve autonomniji i daleko praktičniji i upotrebljiviji od tableta. Gledam po sebi, 3 tableta imam kući nisam ih dotakao ima 3 mjeseca. Fableti i ultrabookovi su izgurali tablete s trona.