Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 2017 imat će staklene površine naprijed i nazad?
18464-17366-screen-shot-2016-09-29-at-100248-am-l

iPhone 2017 imat će staklene površine naprijed i nazad?

I dok se utisci oko novih iPhone 7 modela nisu još ni smirili glasine već počinju da razglabaju o nasljedniku. Ruku na srce, glasine o iPhone modelu za 2017. godinu, jubilarnom desetom po redu, počele su još u travnju a lansirao ih je pouzdani Ming-Chi Kuo koji i sada ponovo zagrijava ovu priču.

Kuo opet govori kako će potpuno aluminijsko kućište zamijeniti ono koje će imati staklene površine kako naprijed, tako i nazad. Razlog više za ovo je popularnost nove Jet Black boje jer bi na ovaj način Apple dosta lakše postigao taj ugođaj visokog sjaja uz mnogo manju opasnost od grebanja i oštećivanja kućišta. Okvir od metala podsjećat će na unaprijeđene iPhone 4/4s modele a u ponudi će biti aluminijski ram ili onaj napravljen od nehrđajućeg čelika, a za njega se pretpostavlja da će biti rezerviran za skuplje modele. Prema njemu Apple planira koristiti iznimno čvrsto i lomljenju otporno staklo u 2.5D inačici.

Ovaj put dobili bi iPhone 8 kako bi se održao kontinuitet a nema sumnje kako će se u Appleu naročito potruditi da napravi iznimno kvalitetan i osvježen proizvod s obzirom da je riječ o desetogodišnjoj obljetnici. Kad prije prođe toliko vrijeme…

 

Story credit: AppleInsider