Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 5 – 15 milijuna jedinica ide u proizvodnju!
iphone-51-460x250

iPhone 5 – 15 milijuna jedinica ide u proizvodnju!

iPhone 5 uskoro ulazi u proizvodnju!

Najnoviju glasinu o budućoj generaciji iPhonea lansirao je DigiTimes. Njihov izvor govori kako je Apple postigao ugovor sa tajvanskom tvrtkom Pegatron Technology o proizvodnji 15 miljuna iPhone 5 uređaja.

Izvori još jednom govore kako iPhone 5 neće donijeti veliki dizajnerski skok u odnosu na iPhone 4, te da isporuka novog uređaja počinje u rujnu ove godine. Komponente potrebne za proizvodnju već počinju pristizati u pegatronovu tvornicu u Šangaju (Kina) a ista tvornica već je u potrazi za novim uposlenicima. Digitimes je i u prošlosti bio poznat po pouzdanim informacijama o proizvodnji Appleovih uređaja. Krajem prošle godine objavili su kako je Pegatron Technology vrbovan za proizvodnju iPhonea 4 u CDMA izdanju a, kao što znamo, Verizon iPhone koji radi na CDMA mreži je predstavljen početkom godine. Pretpostavka je da će naredni iPhone omogućiti rad na GSM i CDMA mrežama u jednom modelu (ne kao dva modela koja imamo sada).

Pegatron je poznat po izradi notebook računala za velike svjetske tvrtke kao što je Asustek computers. Nakon smanjenja naružbi za izradu notebooka, ova tvrtka spas je našla u prošlogodišnjem ugovoru sa Appleom, a ako je vjerovati ovoj glasini, suradnja između ove dvije kompanije se nastavlja. Pretpostavlja se kako bi Pegatron naredne godine mogao proizvesti i određeni broj iPada.

Kako vrijeme odmiče vjerujemo da ste vi jednako nervozni, kao i mi u uredništvu, da konačno vidimo rasplet cijele iPhone 5 priče.

Omizio možete pratiti i preko naših Facebook i Twitter stranica.

  • Stevica Posao

    Nerovozan sam zbog prozorcica da vas lajkam na smecu od fejsbuka.Koji vam je svima sa tim fejsom, ajde kupite si zivot.

  • Boy

    Potpisujem….to sve sa fejsom je STVARNO vec pretjerano….!!!!!
    Ma kakvo lajanje stalno…sve nas normalne cinite vec nervoznima i polako nas tjerate za ove stranice…
    Gdje god se okrenes, samo te lupaju sa tim smechem….jos samo cekam da me u pekari pitaju..”a jel imate mozda fejs, pa da dobijete popust na burek”…