Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 5 – prve slike navodnih dijelova ovog uređaja
iphone-5

iPhone 5 – prve slike navodnih dijelova ovog uređaja

Kineski proizvođač pokazuje dijelove budućeg iPhone-a 5.

Ako je vjerovati najnovijim glasinama, slike koje ćemo vam danas pokazati “procurile” su od jednog kineskog proizvođača koji je angažiran za produkciju budućeg iPhone-a. Pomenute fotografije uspio je obezbijediti poznati talijanski site iPhone Italia. Na slikama, navodno, možemo vidjeti zvučnik i kabl za Apple-ov provjereni dock priključak iPhone-a 5.

Na prvoj fotografiji nalazi se kabl dock priključka koji bi nam u budućnosti trebao osiguravati vezu našeg iPhone-a sa računalom, različitim TV uređajim i drugim. Inače, ovo nije prvi put da “procuri” fotografija upravo ovog kabla prije izlaska nekog iUređaja.Za drugu fotografiju tvrdi se da prikazuje zvučnik buduće iPhone generacije a vjeruje se da će kablovi (trenutno vidljivi na fotki) biti zamijenjeni direktnim priključcima na matičnu ploču.Na osnovu dizajna ovih dijelova, ekipa sa iPhone Italia tvrdi kako iPhone 5 neće imati kapacitivnu Home tipku (kako su neke prijašnje glasine govorile) nego će se držati fizičke Home tipke provjerene na nekoliko generacija svih iUređaja. Oba dijela se trenutno proizvode u nepoznatim količinama.

Da bi smo vidjeli kako će to izgledati na iPhone-u 5 kao cjelini morat ćemo pričekati još par mjeseci jer se, trenutačno, čini prilično sigurnim da Apple pomenuti uređaj neće prikazati prije rujna ove godine. Mislim da je vrijeme da sada vidimo fotke zaslona novog iPhone-a da konačno možemo potvrditi ili opovrgnuti uporne glasine koje govore kako će zaslon iPhone-a 5 mjeriti najmanje 4 inča.

Omizio.com možete pratiti i preko naših Facebook i Twitter stranica.

 • Dinic

  U pa ovo izgleda puno ljepse od 4ke, jos da izadje pa da bocnem jednog ;-)

 • Dinic

  Ups tek sad procitao i vidio da ona najgornja slija ocito nije prava..

  • Anonymous

    Slika je stari znanac, vidjet ćemo kako će se pokazati kad prava “petica” izađe :)