Tuesday, 19 October, 2021
Home >>> Glasine >>> iPhone 5S bit će predstavljen već u lipnju?
iphone5S

iPhone 5S bit će predstavljen već u lipnju?

Ako ste sumnjali da se glasine stišavaju bili ste u krivu, a današnja bi za sobom mogla povući bujicu novih ili recikliranih. Japanska stranica MacFan je saznala (a Venture Beat vijest prenio) kako će Apple predstaviti iPhone 5S još u lipnju ove godine, što je samo osam mjeseci od dolaska iPhonea 5. Prodaja bi trebala krenuti nekad tokom srpnja.

Četiri generacije iPhonea, sve do iPhonea 4S, tržištu su bile dostupne uvijek tokom lipnja ili srpnja. iPhonea 4S smo se prilično načekali dok nije stigao u listopadu 2011. godine a znamo da je “petica” predstavljena u rujnu prošle godine. Dakle, ova glasina ima (u neku ruku) povijesno uporište jer ovo nije prvi put da čujemo kako su Appleovci voljni da se vrate starim navikama ljetnog predstavljanja novih modela. Čini se kako se s tim navodima slaže ne samo svima omiljeni analitičar Gene Munster nego i drugi izvori bliski tvornicama Appleovih dobavljača komponenti širom Azije. Ovaj put glasina ne donosi nikakve detalje o hardwareskim promjenama na uređaju kao ni detalje o iOSu 7.

Mnogi već govore kako se u Appleu plaše nastupa koji će Galaxy S4 imati na tržištu po ko zna koji put miješajući emocije u konkurenstko nadmetanje dvaju ekstremno uspješnih kompanija. Naravno da je u Appleovom cilju da što prije ponudi odgovor na prestolonasljednika Android monarhije a da li će to biti u lipnju, svibnju ili kasnije, saznat ćemo na vrijeme.

 • robee

  Ako to bude samo nadogradnja na i5, onda ce stvarno poceti gubiti trziste…ne kazem da je i5 los, cak sto vise, odlican je, ali konkurencija je sve agresivnija i Apple mora poceti razmisljati prema korisnicima a ne biti tako tvrdoglav i stalno tjerati svoje

  • Vidiš sto je sega, neki se žale da Apple prečesto izbacije nove uređaje i da nikada nemaju nov a neki kao ti da bi ih trebali češće potpuno mijenjati. Nikad svima udovoljiti a opet se sve prodaje ko ludo. Siguran sam da će 5s imati isti izgled ali jos dodataka sto softvera sto hardvera i opet će biti super uređaj. —
   Sent from Mailbox for iPhone

 • Tweak

  Treba mijenjati, tj cesce da izbacuju ali da su vidljive promjene.