Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 5S će imati dual LED bljeskalicu kamere?
duallediphone5s

iPhone 5S će imati dual LED bljeskalicu kamere?

Pored glasina o biometrijskom senzoru, u red najupornijih iPhone 5S glasina spada i ona koja govori da će ovaj uređaj imati dvostruku LED bljeskalicu kamere. Čuli smo je već davno, i nećemo reći da nema smisla a ako današnje fotke oslikavaju prave dijelove, ovo je gotovo pa potvrđeno.

Languette-iPhone-5S-01

Francsuki NoWhereElse došao je do gornjeg stakla sa poleđine iPhonea 5S koje odaje jednu jasnu razliku u odnosu na isti dio koji je namijenjen iPhoneu 5. Isječak za bljeskalicu je ovaj put nešto više izdužen što sugerira samo jedno – ovaj uređaj će imati dvije umjesto jedne bljeskalice. Važno je napomenuti da ovdje gledamo u prvi “fizički” dokaz ove glasine, naravno, pod uslovom da je na fotkama usitinu dio sa iPhonea 5S.

Languette-iPhone-5S-02

Takođe se očekuje kako će senzor na novom uređaju brojati 12 ili 13MP te da će kamera biti u mogućnosti da snima 120FPS video uratke. S obzirom da je prezentacija 10. rujna gotovo pa sigurna stvar u narednim danima možemo očekivati još više glasina i slika navodnih dijelova. Mi se iznimno radujemo što će istina konačno obasjati neke priče o kojima smo pisali ove godine. Druge glasine provjerite u nastavku: