Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 5S – Evo i prvih dijelova!
iphone5S

iPhone 5S – Evo i prvih dijelova!

Istina, iPhone 5 je u dućanima tek nekoliko mjeseci ali to ne spriječava razne špekulacije da divljaju blogosferom. Gotovo više nego ikad ranije, ovog mjeseca smo čuli više glasina da će Apple predstaviti više od jednog iPhone modela ove godine a Francuski blog NoWhereElse navodno ima i fotke koje to potvrđuju.

iPhone5S-iPhone6-02

Na fotkama koje su objavljene na ovoj stranici mogu se vidjeti komponente zvučnika kako za iPhone 5S tako i za iPhone 6! Primjetno je da iste nisu fokusirane kako spada ali u poređenju sa istim dijelom koji se ugrađuje u iPhone 5, lako je uvidjeti da postoji određeni stupanj sličnosti. Nitko ne može reći da će ove komponente naći put do budućih iPhone modela ali i ranije se znalo desiti da pojedini dijelovi procure prije samog uređaja.

iPhone5S-iPhone6-01

Izvor koji je fotke dostavio na NoWhereElse, navodno, radi u tvornici jednog od Appleovih dobavljača. Mnogi su sada spremni Apple poslati u ropotarnicu povijesti od kako nas je ujka Steve napustio ali njihovi uređaji se i dalje prodaju u milijunskim brojkama. iPhone 5S kao revizija aktuelnog modela i iPhone 6 kao potpuno novi model sa novim dizajnom? Ne zvuči previše logično ali događale su se i manje mudre stvari od te. iPhone 5 je bio najlošije čuvana tajna mobilnog svijeta prošle godine. Nadam se da se situacija neće ponoviti u 2013. godini.

 • Simic

  Momci imam iphone 4s sim free na njemu je ios 6.0.1 da li je to zadnja verzija posto kad odem na update softwer kaze da je zadnja verzija, malo mi cudno

  • Je to je zadnja za 4s.

 • davor

  jel istina ovo za vise iphona itd.. odakle ovi delovi,kome je u interesu da ove delove pravi itd.. applu ne sigurno,jer ako je istina onda necu kupovat 5 dok ne izadje 6 hahaha. zbog cene.. sad imam 4s

 • kokolo

  Ono što očekujem od sljedeće verzije iPhonea je da se promjeni materijal od kojeg je napravljen okvir uređaja. Znam nekoliko ljudi koji tek mjesec dana više/manje imaju Peticu i svima je taj okvir dobio nekakve sitne rupice, ogrebotine itd. Nije nešto strašno i vidljivo iz svemira ali ipak. Premekan je i lako se izgrebe i to definitivno treba promjeniti.

  • kokolo

   P.S. radi se i o bijelom i crnom modelu…

  • eLcorteY

   Da, crni se pogotovo prelagano grebe, neki dan ga kupio, izvadio iz kutije, nakon sat vremena već sam primjetio tačkice.