Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 5S imat će Apple logo na Home gumbu?
applehome

iPhone 5S imat će Apple logo na Home gumbu?

Bljak! Da, B-L-J-A-K! Sada kad sam sasvim jasno izrazio svoje mišljenje možemo preći na današnju glasinu. Na Češkom blogu Letemsvetemapplem objavljena je fotka nečeg za što se tvrdi (i izdaleka podsjeća) na Home gumb nadolazećeg iPhonea 5S, ali sa “decentnom” promjenom u dizajnu. Kvadrat za zaobljenim uglovima ovdje je zamijenio Apple logo!

applehome1

Ovaj bijeg od suptilnosti na koju smo navikli od Applea čini mi se više nego nevjerojatnim. Kao što je opće poznato, Appleovi uređaji sa ponosom nose logo jabuke na svojoj poleđini te ga ne utrljavaju korisniku u lice. Da stvar bude gora, ovaj blog uživa (koliko-toliko) solidnu reputaciju kad su u pitanju Apple glasine a i poznato je kako se već neko vrijeme šuška da bi iPhone 5S mogao imati biometrijski senzor u home gumbu te bi ovakav dizajn više odgovarao čitanju korisnikovog otiska prsta (zbog većeg otvora).

iphone5sfront

Ipak, moram naglasiti da mnogo sumnjam da će Appleovci napustiti filozofiju brendiranja svojih uređaja te ako biometrijski senzor uistinu nađe svoj put do iPhonea 5S, Cupertino će naći neki ukusniji način da ga tu smjesti. Slažete li se sa mnom? Druge iPhone 5S glasine možete pročitati u nastavku:

 • tttt

  uopce nije ruzno :)

 • latin

  ka-ta-stro-fa!!!!!!!!!

 • latin

  ka-ta-stro-fa!!!!!!!

 • Ako ce imati fingerprint senzor I’m down with it.

  • marko

   Sta sve drugi mobiteli imaju ovo je smijesno…….

 • Guest134

  meni nije jasno čemu tolike glasine da će se nešto promijeniti … svake godine je isto, tj. svake druge. Jedna godina – daju nešto novo izgledu, softver ostaje isti, druga godina – izgled je isti, hardware je ozbiljniji i softver ima više inovacija. čemu mudrolije?