Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 5S mogao bi imati redizajniran Home gumb
iphone5shome

iPhone 5S mogao bi imati redizajniran Home gumb

Još od kako su počele priče da će iPhone 5S dobiti biometrijski senzor za očitavanje otisaka prstiju (koje se danas čine skoro pa sigurnim), počela je i priča o tome kako će Home gumb dobiti potpuno novi dizajn. Istini za volju, ta priča je postojala i ranije ali je tek iz ovog aspekta dobila određenu vjerodostojnost.

5shome

Nove slike pojavile su se na jednoj Kineskoj stranici a prvi “zapadnjački” blog koji ih je prenio bio je 9to5Mac. Navodno se na njima nalazi kutija iPhonea 5S a uređaj na slici ima izmijenjen Home gumb. Pogledamo li fotke malo bolje uvidjet ćemo da je legendarni zaobljeni kvadratić nestao sa središnjeg dijela tipke a umjesto njega pojavio se sivkasti obrub.

5shome1

Naravno, mogućnost prevare je (kao i uvijek) prilično moguća a cijela priča sa ovim dizajnom se može povezati sa jednim kuriozitetom od prije par dana. Naime, inače dobro povezani novinar sa FOX News Clayton Morris povezao je srebrene prstene sa Appleove pozivnice sa redizajnom Home gumba. Nakon izjave na Twitteru o ovome je pričao i na videu u nastavku.

U utorak ćemo znati više. Druge zanimljive glasine pročitajte u nastavku:

 

 • tomo

  hoce li biti live prijenos konferencije?

 • Ivo

  Decko, spavas? Net je vec pun novih iphone-ova, a ti nista. Od svih stranica koje pratim, jedino tvoja nema vijesti o novim iphone-ovima. Brisem ti stranicu s popisa. Ciao.

  • Pero

   Već duže vrijeme ova stranica daleko kasni za drugima. Nekad je bila stranica koju pratim svaki dan, a sada je užasna! Ili su se dečki zasitili ili su prešli na Android :D