Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Glasine >>> iPhone 5se bit će predstavljen 15. ožujka? Dostupna će biti i Rose Gold boja
IPhone_5S_home_button

iPhone 5se bit će predstavljen 15. ožujka? Dostupna će biti i Rose Gold boja

Ostalo je nešto više od mjesec dana do prezentacije Appleovog novog 4″ iPhonea 5se i iPada Air treće generacije. Novi i stari detalji se vrte po glasinama skoro svaki dan a do sad bi vidjeli mnogo fotki raznih dijelova novog iPhonea, ali nismo jer će izgledati gotovo identično kao iPhone 5s – ali s dodatkom nove boje.

Baš kao i iPhone 6s tako će i iPhone 5se biti dostupan u Space Gray, Silver, Gold i novoj Rose Gold boji. Pojedini izvori zagovarali su ideju kako će ovaj model biti dostupan u nekoj hot pink ili sličnoj varijanti ali na blogu 9to5Mac smatraju da to neće biti slučaj. Apple cilja na to da svi iOS uređaji budu dostupni u istim kombinacijama boja pa će nova Rose Gold nijansa biti dostupna i za iPad Air 3, ali i u budućim inačicama 12″ MacBooka te iPada mini (koje nećemo vidjeti narednog mjeseca).

Kako trenutno stvari stoje iPhone 5se i iPad Air 3 vidjet ćemo u utorak 15. ožujka. Na 9to5Mac još vjeruju kako će baby iPhone ipak koristiti Apple A9 umjesto Apple A8 čipova te da će imati istu kameru kao iPhone 6.