Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Glasine >>> iPhone 5se – Procurjeli šematski prikaz otkriva detalje dizajna
IPhone_5S_home_button

iPhone 5se – Procurjeli šematski prikaz otkriva detalje dizajna

Malo više od dva tjedna dijeli nas od, navodnog, predstavljanja iPhonea 5se i iPada Air treće 3. Iako su prve glasine zagovarale uređaj koji će se zvati iPhone 6c i koji će dizajnom pratiti iPhone 6, već neko vrijeme sigurni izvori predu priču o ojačanom iPhoneu 5s koji bi se sada zvao iPhone 5se. Danas dobijamo još jednu potvrdu toga.

Vijesti ponovo dolaze sa poznatog 9to5Mac bloga koji su uspjeli prigrabiti šematski prikaz iPhonea 5se od jednog proizvođača dodatne opreme.

iphone-5se-design-02

Na slikama se može vidjet uređaj koji gotovo identičan modelu iPhone 5s ali sa par izuzetaka koji se ogledaju u nešto više zaobljenim rubovima i Power tipkom koja se sada smještena sa desne strane kao na iPhoneu 6. Staklo će na rubovima biti nešto više zaobljeno, ali opet ne tako zaobljeno kao što je slučaj na iPhone 6 modelima.

iphone-5se-design

Drugi set slika koji odaju šematski prikaz ovog uređaja priskrbio je OnLeaks i koji prikazuje uređaj sličnog dizajna, ali u ovom slučaju je Power tipka prebačena na svoje originalno mjesto, što je objašnjeno činjenicom da Apple testira dva moguća prototipa za iPhone 5s.

iphone-5se-dimensions

Meni se čini kako Apple pokušava dodati što više zaobljenog iPhone 6 štiha starom iPhone 5s kućištu, što uopće nije loša stvar ako se to ispostavi točnim.