Tuesday, 19 October, 2021
Home >>> Glasine >>> iPhone 6 5,5″ i iWatch će biti predstavljeni u prosincu?
iwatch-koncept-main

iPhone 6 5,5″ i iWatch će biti predstavljeni u prosincu?

Blog GforGames polako postaje jedan od glavnih kolodvora za glasine iz Kine. Nakon što smo neki dan prenijeli njihov izvještaj o kašnjenju iPhone 6 phablet modela, danas stiže još jedna glasina koja potvrđuje takav razvoj situacije.

Oslanjajući se na post objavljen na Weibo (popularna društvena mreža u Kini), GforGames ponovo “zakuhava” priču o kašnjenju iPhone 6 5,5″ modela, ali ovaj put se spominje da će zajedno s njim na tržište kasniti i iWatch. Kako se rujan približava ovakvih izvještaja je sve više a njihovi izvori su različiti. Osnovni iPhone 6 model sa 4,7″ zaslonom već je ušao u proizvodne pogone te svi očekuju da će biti predstavljen u rujnu. iPhone 6 phablet, zajedno sa iWatch pametnim satom, trebao bi se početi proizvoditi tek u rujnu da bi bio predstavljen nekad u prosincu.

Priča polako i dobija smisao iz razloga što je neminovno da se iWatch predstavi skupa s novim iPhone modelom. Ako iWatch još nije spreman za binu onda se može i predstavljanje većeg iPhone 6 modela odgoditi za kraj godine čime će se ostaviti prostora 4,7″ modelu da napravi udar na tržištu. Jedno je sigurno, ovo nije kraj glasinama za ovu sezonu.