Sunday, 19 September, 2021
Home >>> Glasine >>> iPhone 6 će biti predstavljen 19. rujna?
iPhone-6

iPhone 6 će biti predstavljen 19. rujna?

Prema najnovijim vijestima iz Kine iPhone 6 trebao bi biti predstavljen u petak 19. rujna. Nekoliko dana nakon toga, u četvrtak 25. rujna uređaj bi trebao stići na tržište u odabranim zemljama.

Izvještaj čije detalje prenosi GforGames još navodi kako će veći iPhone 6 model sa zaslonom od 5,5″ biti u prodaji pod nazivom iPhone Air. Cijena tog iPhone Air modela u verziji sa 16GB bi u kini trebala iznosti 965$ a manji, 4,7″ model, bi se prodavao po cijeni od 850$ (verzija sa 32GB), što je i cijena po kojoj se iPhone 5s prodaje u Kini bez ugovora.

Glasine ne bi bile glasine da nemaju rupa po kojima možemo kopati vjerodostojnost. Npr. Apple, po tradiciji, svoje važne uređaje na tržište odašilje petkom, a 25. rujan je četvrtak. S druge strane tu je i samo ime iPhone Air koje nema previše smisla s obzirom da se radi o većem modelu, ali s druge strane i veći iPad model nosi Air sufiks.

Glasina o predstavljanju 19. rujna se poklapa sa nešto starijom glasinom prema kojoj Deutsche Telekom abriktuje svoje uposlenike da kupce kojima ističe ugovor savjetuju da ostanu vjerni tom operateru s obzirom da će iPhone 6 biti predstavljen upravo 19. rujna.

U svakom slučaju očekuje nas još dva mjeseca raznih glasina. Juhu.

 

Naslovna slika je ilustrativnog karaktera.