Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 6 će biti predstavljen na WWDC 2014?
iphone-6-640x384

iPhone 6 će biti predstavljen na WWDC 2014?

Još od 2011. godine i iPhonea 4S Apple je nove iPhone modele predstavljao u rujnu. Do sada nije bilo naznaka da bi se to moglo promijeniti i ove godine ali se čini da barem jedan analitičar misli drugačije.

Abhey Lamba, analitičar tvrtke Mizukho Securities, vjeruje kako će iPhone 6 biti predstavljen na WWDCu u lipnju! Takve informacije Lamba je dobio od svojih izvora uposlenih u tvornicama Appleovih proizvodnih partnera u Aziji. Ovakav potez on objašnjava činjenicom da ako iPhone 6 u prodaju krene u srpnju, Apple će imati dovoljno vremena do Božićne sezone da proizvede dovoljan broj primjeraka kako bi se pokrila povećana potražnja.

Lamba ima još “predviđanja” koja nisu ništa drugo nego reciklaža prethodnih glasina. Tako se spominju različiti iPhone modeli sa zaslonima od 4,7″ do 5,5″, poboljšanja na Touch ID tehnologiji sa proširenom integracijom, Touch ID i na iPadu, Apple TV nove generacije sa novim čipom i slično.

Glasine kao glasine ne treba uzimati previše k srcu. Mnogi smatraju, a mi im se prikljanjamo s mišljenjem, da će iPhone ove godine konačno dobiti još veći zaslon. iPad će dobiti Touch ID nakon iPhonea kao što je to slučaj bio i sa Retina zaslonom, Siri, a Apple TV je već odavno sazrio za upgrade. Ipak, povratak prezentacije iPhonea u WWDC termin nam se čini kao velik zalogaj za progutati. Ostaje nam da čekamo.

Story credit: StreetInsider

  • Ivo

    Da!

  • Nikola Krnjak

    …dali će biti predstavljen novi MacBook Air, sa Retina zaslonom?