Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 6 će imati 2GB RAM memorije i zaslon u dvije veličine?
iPhone-6

iPhone 6 će imati 2GB RAM memorije i zaslon u dvije veličine?

Nismo se dugo bavili glasinama vezanim za nadolazeći iPhone 6. Veliki broj interesantnih Cydia tweakova nalagao je da svoje ograničeno vrijeme posvetimo njima. Danas donosimo najnoviju, djelimično podgrijanu, glasinu.

Novo izvješće upućeno ulagačima dolazi iz tvrtke KDB Daewoo Securities. Njihovi analitičari se slažu sa dosadašnjim navodima da će ovogodišnji iPhone doći u dvije različite veličine zaslona, da će zaslon krasiti IGZO tehnologija a predviđa se i da će imati 2GB RAM memorije.

iphone-6-report

Industrijske tajne je sve teže držati tajnim, čak i za Apple. Već neko vrijeme čujemo navode kako će se iPhone 6 nuditi sa zaslonima veličine 4.7″ i 5.5″. Poučeni iskustvima od prethodnih par godina kada su svi detalji bili poznati dugo prije samog predstavljanja, usudili bi se reći da je takav scenario moguć. Novina u ovoj glasini je IGZO zaslon te iPhone sa 128GB interne memorije. Ono što ipak najviše bode oči je stavka iOS 7.2! Čini mi se kako bi nam prije nebo palo na glavu nego što bi Apple predstavio nove iPhone modele (po svemu sudeći detaljno dorađene) bez potpuno svježeg iOSa 8.

Uzmemo li u obzir da je tek veljača, ne možemo se ne zapitati kakve nas glasine očekuju tokom proljeća i ljeta.

 

Image and story credit: iDownloadBlog

  • Pomozite

    Molim nekoga dami kaze; kako mogu povezati usb otg kabal za ipad, a nakon toga naravno usb- stik???, a ako je moguce i hdmi kabal?????