Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 6 – Još jedan kalup ukazuje na veći i tanji uređaj
Maquette-Proto-iPhone-6-03

iPhone 6 – Još jedan kalup ukazuje na veći i tanji uređaj

Tek je travanj na izmaku ali mnogobrojne glasine koje smo čuli u prethodnim mjesecima već su nam nametnule većinu toga što trebamo očekivati od iPhonea 6. Nowherelese.fr sada prenosi još jedan set fotki kalupa za futrole za iPhone 6 preuzetih sa poznatog Kineskog foruma, a koje je postao jedan dugogodišnji član.

Još jednom možemo vidjeti uređaj koji je primjetno veći od iPhonea 5s. Kao što smo već čuli i ranije, uređaj je i dosta tanji te ima zaobljene ivice. Tu su ponovo i izduženi gumbići za pojačavanje/smanjivanje audio sadržaja i jedan kuriozitet poznat od ranijih fotki – isječak za LED bljeskalicu koji, naočigled, nema dovoljno mjesta za dva LED rasvjetna tijela.

iphone6-mold

Nije poznato od kuda su nam došle ove fotke, niti je u ovom trenutku moguće potvrditi njihovu autentičnost. Po defaultu većina nas ih je spremna otpisati kao neki vid prevare ali konzistentnost u detaljima oko ovog uređaja s kojom se srećemo mjesecima je nemoguća za ignorirati. Čiste odogovore teško da ćemo imati prije jeseni.

  • Tatko

    To je novi kalkulator kineske tvrtke chinatron :P
    Mene osobno ne interesira kako će izgledati 6. prije zvaničnog predstavljanja iako sam iFan. To mi je kao da sam otvorio poklon 3 dana prije Božića. A Vas?