Friday, 30 October, 2020
Home >>> Glasine >>> iPhone 6c će imati metalno kućište u raznim bojama?
6c-concept-martin-hajek

iPhone 6c će imati metalno kućište u raznim bojama?

U nedostatku boljih tema za naklapanje navodni iPhone 6c postao je glavna tema mnogih glasina u proteklim tjednima. Jučer je objavljena još jedna glasina, sumnjivog porijekla, o tome kako Apple sprema nasljednika za umirovljeni iPhone 5c, i to za veljaču naredne godine.

Glasinu je objavila Kineska publikacija TechWeb, čiji su izvori u Appleovom proizvodnom lancu progovorili o tome kako će iPhone 6c imati metalno kućište, te da će biti dostupan u nekoliko boja. Neimenovani izvor iz Foxconna je navodno za TechWeb izjavio kako će iPhone 6c biti formalno predstavljen u siječnju te da će prodaja početi u veljači. Takođe se špekulira kako će uređaj imati Touch ID senzor, ali ne i 3D Touch zaslon kako bi se cijena u SAD mogla formirati između 400 i 500$. To se poklapa sa onim što smo čuli do sada.

Prema TechWebu, Foxconn još nije dobio zeleno svjetlo za masovnu proizvodnju novog uređaja. Iako dubioznog porijekla ova glasina samo dodaje ulje na vatru te mnogi smatraju da će Apple uistinu predstaviti iPhone 6c kao povoljniji model nekad u skorije vrijeme, a među njima su pouzdani i dobro potkovani analitičar Ming-Chi Kuo i Japanski blog Macotakara. Ništa nije nemoguće.

 

Image credits: Martin Hajek