Friday, 20 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 6c – Fotke otkrivaju bliže srodstvo sa iPhone 5s modelom
iphone6c-feat

iPhone 6c – Fotke otkrivaju bliže srodstvo sa iPhone 5s modelom

S dolaskom proljeća zakuhavaju se i glasine oko iPhone modela koje nam Apple treba pokazati ove jeseni. Kao nasljednici ovogodišnjih modela spominju se iPhone 6s i 6s Plus, koji će zadržati iste veličine zaslona a navodno se sprema i nešto povoljniji iPhone 6c sa zadaćom da nastavi tamo gdje je iPhone 5c stao.

iphone6ccamera

Upravo iPhone 6c je značajnije iznenađenje iz kuloara. Stranica Future Supplier je jučer objavila fotke navodnog kućišta za 6c iz kojeg se da zaključiti što šta. Kao i kod iPhone-a 5c ono je sačinjeno od plastike te uveliko podsjeća na taj model. Ipak, čini se kako će u ovoj turi donator dijelova biti iPhone 5s, što se da zaključiti po izduženom isječku koji bi ugostio dvotonsku bljeskalicu sa Apple perjanice iz 2013. godine. Primjetna je i razlika na isječcima za mikrofon i zvučnik koji sada dobivaju jedan dodatni red rupica.

iphone6cbottom

Pretpostavlja se kako će iPhone 6c koristiti Touch ID senzor, kao i A7 čip, 4″ zaslon te mnoštvo drugih dijelova iPhone-a 5s, što bi značilo ugodan pomak unaprijed za najpovoljniji iPhone model. Iako se sa ovom pričom nalazimo još duboko u vodama glasina treba naglasiti kako bi ovaj uređaj imao dosta smisla, ali i poklonika na tržištu. Ostaje nam da pratimo razvoj situacije.