Friday, 22 October, 2021
Home >>> Glasine >>> iPhone 7 – Apple priprema dva modela ali ne i iPhone Pro
iPhone-7-Dual-Lens-Dual-Camera-Official-Photo-Render-Leak2

iPhone 7 – Apple priprema dva modela ali ne i iPhone Pro

Iako nije uporna kao ostale glasine ove godine, priču o trećem – iPhone 7 Pro modelu čuli smo više puta. Vidjeli smo i sumnjive šematske prikaze, slike kućišta ali ništa nije konkretno sugeriralo da će i taj model biti predstavljen ove jeseni.

Danas čujemo jedan glas razuma koji ovu glasinu šalje na vječna lovišta – Evan Brass (EVLeaks) ima neke od najboljih izvora u blogosferi te se informacije koje on procuri obično pokažu istinitim. Evan je putem Twittera poručio da za 2016. godinu Apple priprema dva (a ne tri) iPhone modela koji nose kodna imena Sonora i Dos Palos. Riječ je o nazivima dva mala gradića iz Kalifornije a slučajno ili ne prevod imena Dos Palos znači dva štapa što bi moglo indicirati stražnju kameru sa dvije leće većeg iPhone 7 Plus modela.

Sigurni smo da će neke publikacije i dalje jahati na priči trećeg iPhone 7 modela ali s obzirom da ni jedan provjeren izvor nije potvrdio njegovo postojanje, niti smo vidjeli slike za njega specifičnih dijelova, ovu priču možemo lagano pozdraviti i čekati druga vremena.