Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 7 će imati 3GB RAM memorije?
goldiphone

iPhone 7 će imati 3GB RAM memorije?

Nakon što je prethodnih dana povoljniji iPhone 6c bio glavna tema glasina, na red je došao i iPhone 7. Avril Wu, analitičar tvrtke TrendForce, smatra kako će Apple sa iPhone 7 modelima pokušati od Samsunga oteti još veći komad tržišnog kolača.

Napravljena je hrabra izjava kako će 5,5″ model iPhonea 7 imati čak 3GB radne memorije, i to samo godinu dana nakon što je iPhone 6s dobio 2GB. Pored toga, on očekuje kako će iduća iPhone generacija biti otporna na vodu, a to nije glasina koju čujemo prvi put jer su je ranije prenijeli i neki dosta kredibilniji izvori. Očekivano, iPhone 7 trebao bi biti predstavljen u drugoj polovini 2016. godine uz predviđanje da bi se naredne godine trebalo prodati oko 260 milijuna komada tog uređaja.

Naravno, glasinu kao i uvijek treba posmatrati kao takvu, naročito dok ne čujemo nešto na sličnu temu od daleko pouzdanijeg Ming-Chi Kuoa koji nam već predviđa novi 4″ iPhone model. Što vi mislite, da li su 3GB RAM memorije potrebna nekom iPhone modelu u ovom trenutku?

 

Image credits: Yasser Farahi