Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Glasine >>> iPhone 7 imat će dva stereo zvučnika?
beatsmusiciphone

iPhone 7 imat će dva stereo zvučnika?

Kako vrijeme odmiče tako sve sigurnije postaje kako će iPhone 7 modeli izgubiti standardni 3,5mm priključak za slušalice. Glasina je sve više a nama je sve teže svariti tu činjenicu, a sada su se počele baviti i temom kako će Apple iskoristiti prostor koji nastane uklanjenjem ovog priključka.

Po novim glasinama dobijeni prostor će se iskoristiti za ugradnju dva stereo zvučnika kako bi se popravio kvalitet zvuka na budućem iPhoneu. Puno informacija o ovome još ne postoji ali među mnogim pretpostavkama je ona da će ove zvučnike kontrolirati čip pojačala koji će kreirati poznata tvrtka Cirrus Logic. U drugim glasinama se već govori kako se ova tvrtka sprema za povećanje proizvodnih kapaciteta kako bi uspjela ispuniti zahtjeve koje je postavio Apple.

Najviše nas zanima što će Jony Ive i njegov tim osmisliti za novi iPhone 7 ali ne sumnjamo kako ćemo ostati impresionirani. Iako više nećemo moći kopčati sve slušalice koje smo kupili tokom godina bez nekog vida adaptera.

 

Story credit: MacRumors

  • Da su u Appleu htjeli,odavno su mogli izbaciti 3,5mm utor za slušalice i zvuk preusmjeriti na port. Stvarno nije nikakva novost da se to radilo i prije. Još danas se sjećam svoje Motorola K1 koja nije imala utor za slušalice,već su slušalice imale mini USB utor kao i punjač, koji je tada bio standard (govorimo o 2006. godini). Tu dolazimo do potencionalnog nedostatka. Nema istovremenog punjenja i slušanja glazbe…

    Osobno ne bih bio zadovoljan izbacivanjem,ali….ako oni tako odluče-mi tu ništa ne možemo.