Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 7 isporučivat će se sa 3,5mm EarPods sluškama i Lightning adapterom?
Apple_EarPods_35446297_03

iPhone 7 isporučivat će se sa 3,5mm EarPods sluškama i Lightning adapterom?

Proteklih dana bavili smo se novitetima predstavljenim na ovogodišnjoj WWDC konferenciji a za danas imamo novu iPhone 7 glasinu koja opet dolazi iz Azije i opet iz prilično pouzdanih izvora Mac Otakara bloga.

Većina stručnjaka i “stručnjaka” već dugo smatra kako iPhone 7 neće imati 3,5mm priključak za slušalice a njihovi izvori kažu da će taj uređaj dolaziti u paketu sa 3,5mm EarPods sluškama ali i Lightning adapterom koji će omogućiti priključivanje njih i drugih sluški koje možda imate. Takođe se opet spominje kako će iPhone 7 imati dva zvučnika, po jedan sa dvije strane Lightning priključka, kao i to da se očekuje model sa 256GB skladišne memorije.

Pojedini proizvođači Android telefona već imaju spremne nove, tanje modele bez 3,5mm priključka te planiraju sluške sa USB-C priključkom tako da postaje prilično izvjesno da će ovaj stari analogni priključak uskoro postati dio povjesti. Da li će Apple kupcima iPhone 7 uređaja stvarno pokloniti adapter ili će ga, kao što je slučaj sa ostalim adapterima za Apple uređaje, morati platiti, ostaje da vidimo.