Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 7 – Još fotki upućuje na unaprijeđene kamere
iPhone-7-Dual-Lens-Dual-Camera-Official-Photo-Render-Leak2

iPhone 7 – Još fotki upućuje na unaprijeđene kamere

Svakim danom sve smo bliže predstavljanju novih iPhone modela a sada na početku ljeta glasine se uvijek najviše intenziviraju. Francuski blog NowhereElse došao je do novih slika koje prikazuju kućište iPhone 7 modela i na kojima se može vidjeti uvećani prostor predviđen za leću kamere.

iphone-71

Ovo nije prvi put da vidimo ovakve slike ali sigurno će poslužiti kao još jedna potvrda za dosadašnje glasine. Dakle, ponovo možemo vidjeti kako će iPhone 7 modeli nalikovati svome prethodniku ako izuzmemo umanjeno korištenje linija za propust antena i drugačije kamere. iPhone 7 sa 4,7″ i na ovim slikama nosi prostor za nešto veći senzor nego iPhone 6s dok će 5,5″ Plus model dobiti kameru sa dvije leće.

576ebd168b8b9 576ebb94265bc

 

Drugi set fotografija koji dolazi sa stranice FirstShotz prikazuje ponovo slike kućišta, gotovo identične dosadašnjim, koje potvrđuju još jednom glasinu o uklanjanju 3,5mm priključka za slušalice. Kao i uvijek ovakve fotke treba promatrati skeptično ali za sad sve upućuje na to da će iPhone 7 izgledati upravo ovako.

apn-iphone-7-plus-pro