Monday, 18 January, 2021
Home >>> Glasine >>> iPhone 7 – Kamera više neće stršiti van kućišta?
iphone_7_render_mr

iPhone 7 – Kamera više neće stršiti van kućišta?

Svježe sa početkom drugog mjeseca stižu nam glasine o izgledu iPhonea 7. Neimenovani izvor koji je, navodno, već ranije imao solidne informacije progovorio je za popularni MacRumors blog i otkrio nove pikanterije.

Prema njegovoj izjavi iPhone 7 mogao bi riješiti dva goruća problema koji su, u očima mnogih, narušavali izgled njegova dva prethodnika – kamera više neće stršiti iz kućišta i uklonit će se linije antena vidljive na stražnjem dijelu iPhone 6 i 6s kućišta. Objašnjava se kako će Apple koristiti manji modul kamere koji će dozovoliti leći da budem smještena u ravnini sa kućištem, umjesto da strši van njega. Nismo sigurni da li ovo ima veze sa nedavnom glasinom o upotrebi višestrukih LinX leća za neke iPhone 7 modele. Što se tiče estetski ne sasvim varljivih linija na poleđini, izvještaj govori kako su se u Appleu dosjetili novog sustava za antene za koji ove linije više neće biti potrebne.

Ono što nije baš idealno – navodno će se linije zadržati na bočnim i gornjim stranama novog uređaja kako je prikazano na ilustraciji gore koju su složili na MacRumors. Imajte na umu da se tu ipak radi samo o ilustraciji kako bi taj dizajn izgledao na iPhone 6 modelima. Ove godine očekuje nas potpuno novi iPhone 7, da li će imati bežično punjenje ili neće imati 3,5mm priključak za slušalice, ostaje da vidimo na jesen uz pregršt procurjelih glasina i detalja u međuvremenu.