Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 7 mogao bi dobiti i tamno plavu boju?
iphone-7-deep-blue

iPhone 7 mogao bi dobiti i tamno plavu boju?

Prve detalje oko novog iPhone 7 uređaja otkrio nam je još davno već famozni Ming-Chi Kuo, a čini se kako u zadnjih par tjedana sa glasinama prednjači takođe pouzdani blog MacOtakara. Ovaj put njihovi izvori su ih obavijestili kako će budući kupci iPhonea 7 imati još jednu boju u ponudi – tamno plavu.

Naravno, ovo ne bi bilo prvi put da Apple dodaje nove boje za svoje uređaje ali s obzirom da je to prilično rijetka pojava ovakvo nešto garantovano postaje vijest. Uzmemo li u obzir činjenicu da će, po svim prilikama, iPhone 7 nalikovati na svoja dva prethodnika onda će nova tamno plava boja pomoći u prepoznavanju nove generacije. Ono što je možda najzanimljivije – isti izvor kaže kako će tamno plava boja zamijeniti space gray varijantu koja neće biti u ponudi za iPhone 7! Ostale tri boje će biti do sada poznate silver, gold i rose gold.

Iako MacOtakara ima prilično dobre izvore teško nam je svariti pretpostavku da bi Apple izbacio Space Gray nijansu iz ponude jer je riječ o ubjedljivo najpopularnijoj opciji. Dodavanje tamno plave kao pete ukupne opcije za iPhone 7 bi bio puno logičniji potez.