Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 7 – Nove slike od poznatog izvora
iPhone-7-Dual-Lens-Dual-Camera-Official-Photo-Render-Leak2

iPhone 7 – Nove slike od poznatog izvora

Iako se prilično dugo nije čulo za njega Sonny Dickson, dobro uvezani Australijanac koji je u prošlosti objavljivao mnoštvo slika komponenti Apple uređaja koji još nisu na tržištu, ovih dana je opet dospjeo do prvih linija blogosfere.

iPhone-7-Sonny-Dickson-001-500x346

 

Na Tweeteru je objavio dvije prilično jasne i kvalitetne slike na kojima se mogu vidjeti navodni iPhone 7 i iPhone 7 Plus. Oba uređaja prikazana su u Rose Gold boji i prilično ispunjavaju sve kvačice po stavkama koje smo čuli u pređašnjim (i obilnim) glasinama. Položaj gumbića na stranama, izgled stakla i i pozicija senzora naprijed izgledaju neizmjenjeno u odnosu na još aktualne iPhone 6s modele. Nazad dolazimo na toliko opričano područje sa umanjenim linijama antene, sustav sa dvije leće kamere za iPhone 7 Plus i uvećanu leću kamere za 4,7″ iPhone 7 model.

iPhone-7-Sonny-Dickson-002-500x357

Iako je Sonny stekao dobru reputaciju u prošlosti uvijek je moguće da ovdje gledamo u prototipove, modele, lažnjake i što sve ne. Budu li iPhone 7 modeli izgledali bitno drugačije nego na ovim slikama (koje su gotovo istovijetne većini koje smo vidjeli do sada) svi će biti prilično iznenađeni.