Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 7 – Osnovni model mogao bi dobiti 32GB skladišne memorije?
iphone-7

iPhone 7 – Osnovni model mogao bi dobiti 32GB skladišne memorije?

U zadnje vrijeme često mi padne na pamet to da sam prije neke 4 godine smatrao kako mi je 16GB interne memorije na pametnom telefonu sasvim dovoljno za normalno korištenje. Iako ni danas nemam običaj na telefonu držati pregršt audio/video sadržaja ta se činjenica promjenila i danas 16GB je nešto s čim se može jedva preživjeti. Činjenica da Apple i u 2016. godini bazne iPhone modele isporučuje sa 16GB skladišne memorije je prilično škakljiva ali ako je suditi po novim glasinama koje nam dolaze i to bi se moglo uskoro promjeniti.

Kevin-Wang

Kevin Wang, direktor sektora za istraživanje tržišta u kompaniji IHS Technology izjavio je kako će novi iPhone 7 imati 32GB skladišne memorije u osnovnoj inačici. Pokaže li se ovo istinitim ne sumnjamo kako će potez naići na odobravanje svih potencijalnih kupaca. Čak i aktuelni iPhone 6s dolazi u inačicama sa 16GB, 64GB ili 128GB i mnogi su već neko vrijeme zagovarali izbacivanje 16GB modela i 32GB kao novi početni standard.

S obzirom da su cijene ovog tipa flash memorije postale više no smiješne Apple-u stvarno ponestaje izgovora za dizanje memorije na osnovnom modelu. S druge strane, i prema drugim glasinama koje kruže, moguće je da će iPhone 7 biti ponuđen u inačicama od 32GB, 128GB i 256GB.

 

Story credit: HDBlog